bijdeheaderzangeres.png
 

Muziek. Wanneer het écht in iemand zit moet het eruit. Zo ook bij Bertrie.

Voor de actrice is zingen een uitlaatklep, zoals ook acteren dat is. Op zanggebied wordt ze gecoacht door Jan Tekstra, onder andere bekend van diverse hits van Marco Borsato (en vele anderen). Zo bouwt ze langzaam aan een gerijpt repertoire met veel eigen nummers. Bertrie heeft samen met Syb van der Ploeg een nummer gezongen ter ere van het Ronald mcDonald huis tijdens een benefit avond.

Ook was een door haar gezongen cover te horen onder een scène van Gtst.

Als zangeres staat Bertrie open voor samenwerking, voor commercialsgastoptredens en studiosessies.

 
Hoofdfoto.jpg
BertrieActriceTheater(1vande2).jpg

Zangeres - voorbeelden


Nog niet zo lang geleden kwam Bertrie via via bij mij binnen met de vraag of ik haar zou willen helpen met het ontwikkelen van haar zangstem. Tijdens de daarop volgende sessies heb ik genoten van haar gedrevenheid om zichzelf als zangeres en actrice naar een hoger plan te tillen. Ze is ambitieus, op een manier die ik van vele Noordelingen ken: met een grote dosis zelfspot, maar nooit genoegen nemend met minder dan het beste. Ik heb haar daarop uitgenodigd voor een aantal audities van stukken waar ik bij betrokken ben. Ze maakte daar veel indruk met de professionele wijze waarop ze zich had voorbereid. Maar daarnaast, niet geheel onbelangrijk, kan je gewoon heel erg met haar lachen!
— Jan Tekstra - Tekstra Music Productions - www.jantekstra.nl
Bertrie heeft van nature een hele soepele stem met een erg mooie sound. Daarnaast streeft ze ernaar zichzelf te ontwikkelen en heeft een hele goede drive. Een lieve meid om les te geven.
— Marcela Hendriks, zangeres & zangdocent ( Zangstudio Noord)

 

Bertrie boeken voor een optreden? Of het inspreken van een voice-over of hoorspel? Laat je gegevens achter en Bertrie neemt snel contact op. 

 
 
Bericht